Anna vid Kvarnen

Stendörren

Publicerad 2014-07-22 11:55:00 i Allmänt,

I går var jag och min familj till Stendörren Naturreservat, där ingen av oss hade varit förut. Solen sken och den vörmde oss med råge. Det är ett ställe vi kommer att åka till igen.

Kolonilotten

Publicerad 2014-07-19 14:53:00 i Allmänt,

Idag har jag piffat till min bod på insidan med färgen "Högtryck", vilket i sig är ett passande namn. Och nästa vecka ska det bli ännu varmare hotar dom med. Hoppas inte det.
 
Som det syns på bilden så är ju insidan lite tråkig, tycker jag
 
 
Men nu är det mycket bättre :) 
 
 
Dörren har samma färg, fast det inte verkar som det. Har även funderingar på om jag ska måla golvet. Antingen randigt vit/blått eller bara en färgat blått eller vitt. Helt onödigt jag vet, men bara för att jag kan vill säga :) 
 
Ska även måla färdigt mitt växthus också, började på det för några veckor sedan. Men det var inte så roligt, så jag har dragit på det. 
 
 
 

Klorin

Publicerad 2014-07-17 18:48:06 i Allmänt,

Idag har jag testat att skriva med klorin på tyg och det blev bra tycker jag. Man ska skriva med tavelkrita först, så man har en "mall" att skriva efter. Jag kan tänka mig att dom menar att man ska skriva texten eller det man ritat lite tjockt, så det blir lättare när man ska använda klorinet. När jag gjorde det så flöt det ut lite mycket, kan jag tycka. Men för att vara första gången så blev jag nöjd :D. Man ska nog ha en lite bredare pensel än vad jag hade, som var lite för smal
 
 
Första stryckningen och torkning med hårfön
 
Man har en kartong med plast om under tyget så inte klorinet går igenom till baksidan. Med fördel ska man nog tejpa fast tyget, så det blir lite lättare att skriva/rita på tyget
 
 
Andra stryckningen och hårfön
 
Färgen bleknar snabbt
 
 
2 stryckningar på väderkvarnen och hårfön
 
Man ska/kan hålla på med klorin tills man har fått det vitt eller den färgnyans man vill ha helt enkelt 
 
 
Men som sagt, för att vara första gången så är jag nöjd med resultatet. Nu ska den bara tvättas, så får jag se hur slut resultatet blir.
 
 
 
 
 

Loppisrunda

Publicerad 2014-07-05 12:13:57 i Allmänt,

Idag blev det en runda till våra 3 loppisar i stan. På 12 Korgar fyndade jag 3 nystan garn och gröna knappar, ingen bild. Dom hade halva priset på allt inför sommarstängningen. 
 
På Röda Korset fann jag 2 pimpelspö/metspö för 20 kr
 
 
På Nygatan fann jag en hård väska, som jag kan ha med min stickning i eller något annat bra, är super nöjd över väskan 
 
 
 
I dag ska vi till Västerås och Power Meet och då ska väskan få följa med :) 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela