Anna vid Kvarnen

Halvvantar i Pridefärger

Publicerad 2010-11-23 12:37:20 i Allmänt,

Nu har jag stickat  två par halvvantar i pridefärger till mina underbara vänner Karina och Gunnel Ekblad. Det blir, förhoppningsvis, en glad överraskning för dom. Dom ville ha raggisar i pridefärger, men jag var tvungen och göra ett prov med vantarna så jag vet att färgerna blir rätt.
Tradera vinst

Publicerad 2010-11-23 12:19:20 i Allmänt,

ÄR det något jag gillar så är det Tradera. Det finns så många saker där som man inte visste att man behövde, fast man behöver ju inte köpa allt. Och det är ju tur det ;).

Men nu har jag vunnit ett par stövletter på tradera, är så super nöjd. Har man vader som är gigantiska emellanåt, så är det bra med stövletter.Bilden är inte så bra, men jag ska ta en ny när dom kommer hem.

Syrummets förvandling

Publicerad 2010-11-20 15:11:30 i Allmänt,

Frågan är hur man kan låta syrummet förvandlas till ett katastrofområde, när det går så fort att städa rummet. Men svaret är väl att det är så fruktansvärt tråkigt. Men det är ju bra roligare när det är ordning för då kommer man ju in ordentligt i rummet. Måste bara komma på en bra förvaring av strykbrädan som står i rummet. Man skulle kunna ställa den i städskrubben, men det är ju bra om den finns tillgänglig.Nu får man se hur länge ordningen råder i rummet :)

Halvvantar och Pulsvärmare

Publicerad 2010-11-20 14:51:38 i Allmänt,

Nu har jag prövat på ett nytt stickmönster, till ett par pulsvärmare. Men jag har utvecklat modellen till ettt par halvvantar också. Så det finns tumme på den modellen. Håller även på med ett par i rött, men dom känns som om dom kommer att bli lite större i modellen. Men jag ska göra färdig den andra också, så klart.

Lite garn har jag ;)

Publicerad 2010-11-05 15:23:22 i Allmänt,

Idag har jag kollat igenom mitt garnlager. Och det var mer än jag hade förväntat mig :). En glad överraskning helt enkelt. Och efter att jag hade tagit kort så kom jag på att jag hade mer garn i syrummet ;). Det är bra att ha lite gömmor i bland.Så nu är det bara att se till och producera en massa till Julmarknaden den 27 november i Stallarholmen.

Innan jag börjar med att sticka ska jag repa lite först ;)

Mixa och Matcha del 2

Publicerad 2010-11-02 13:32:42 i Allmänt,

Idag har jag fått paketet från Ellinor i Harmånger. Har ingen aning om vart det ligger. Men jag ska kanske göra det, ta reda på det alltså.

Vänta ...... nu är jag tillbaka :) Harmånger ligger drygt 3 mil ovanför Hudiksvall.

Jag skickade också ett paket till henne, där jag försökte få till det hon gillade. Man fick svara på 44 frågor om allt möjligt.

Jag fick 6 garnnystan som det var bomull/lin i. Och ett garn som heter Milano, som man kan sticka Åremössan i. Och sen fick jag ett glittrigt garn nystan som ska räcka till en sjal/halsduk. Har fått mönster på både Åremössan och sjalen. Nu ska det till och pröva något annat i kväll.

Fick även 2 böcker av henne, ansiktsmask, te, virk/stick markörer. Ja, just det så fick jag ett hjärta av henne, med en doft av lavendel. Tycker det doftar det i alla fall, jätte fint är det.

Nu får man bara hoppas att hon gillar det hon fick av mig. Hoppas att hon var lika nyfiken som en annan var.
Ja nu har man ju ännu mera garn. Som om man inte hade något innan då :). Ska nog lägga ut mina garner så jag och ni får se hur mycket jag har egentligen. Det är lätt att köpa på sig garn bara för att det är billigt. Men det får det bli nästa gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela