Anna vid Kvarnen

Det är faktiskt roligt att handla skor

Publicerad 2010-05-27 07:14:38 i Allmänt,

Igår hittade jag och köpte mig 2 par skor. Tänk att det kunde vara så roligt att handla skor =). Var i Eskilstuna med syster och 2 av mina systerdöttrar, det var tur att dom var med annars hade det aldrig blivit några skor. Är en expert på att vela, men nu slog jag till och handlade 2 par skor.Visst är dom snygga

Onsdagens fynd köp

Publicerad 2010-05-13 13:45:02 i Allmänt,

I onsdags efter att jag hade kommit hem från jobbet så gjorde jag och K sällskap med mormor till Röda Korset. Och där gjorde jag ett sådant bra fynd, så man blir glad. Ska gå ner på lördag också och kolla om det finns kvar mer av det. För jag hinner det innan jag ska iväg och jobba. Nu ska ni få se mitt fynd.1 krona styck kostade dom och det var värt vartenda krona för dom. Och jag ska spana på lördag igen.

Täcket till Alva

Publicerad 2010-05-06 07:00:57 i Allmänt,

Nu har det varit ett tag sedan jag bloggade, men nu så kommer ett inlägg.

Den 26/4 2010 fick tillökning på gården på Kvarngatan. Då fick grannarna under oss en söt liten dotter och E vart en stolt storbror. Så då var det ju tvunget att sy ett täcke till lilla Alva ( som är hennes namn ). Det första, för det kommer ett till, vart ett så kallat "skryttäcke" till barnvagnen. Och Alva vart så nöjd över täcket så hon kräktes lite. Man får ju se det som att hon markerar sitt revir när det gäller täcket. Sen ska hon få ett till sin spjällsäng också. Och det kommer att bli väldigt flickigt i färgerna och prinsessaktigt.

Men här kommer det första täcket, lite suddigt men i alla fall

Så nu är det bara att sätta tänderna i det nya projektet:o)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela