Anna vid Kvarnen

Jaha, nu kommer det en till

Publicerad 2010-06-30 18:14:11 i Allmänt,

Ja nu har det blivit en till väska. En somrig, strand väska skulle jag vilja påstå. Och även den här väska har blixtlås. Och just nu funderar jag ....varför blixtlås. Vem var det som kom på den idiotiska idén. Ja just det ja, det var jag. På den här väskan var det fan i mig pilligt värre, inte min favorit sysselsättning kan jag lugnt säga.
Måste komma på en enklare variant, jag får diskutera med min syster. Det hon inte kan om syning är inte värt att veta. Allt jag har lärt mig, har jag lärt mig av min syster.
Hon är bäst, så enkelt är det.

Här ser man mönstret på tyget lite bättre


Så nu är det bara att börja med nästa väska, men ska klura på hur jag ska lösa blixtlås problemet

Tunika och väska

Publicerad 2010-06-29 10:45:04 i Allmänt,

Så vart det en tunika till i tunnare material och en tillhörande väska i samma tyg. Sen gjorde jag mig ett bälte att ha i midjan / under bysten. Sval och skön, den modellen kommer jag att sy flera gånger. Kanske till helgen om jag tycker att mitt täcke är tråkigt att sy på.


Och så ska det vara ett bälte också till

Linne tunika och kjol

Publicerad 2010-06-29 10:32:07 i Allmänt,

Ja, nu har jag sytt en tunika med tillhörande kjol. Kjolen syns inte , för den hänger under tunikan. Men en kjol vet väl alla hur en sådan ser ut :). Kjolen är enfärgad och har alltså inga röda accessoarer. Så då kan man ha vad man vill den, alla färger passar. Sen får man se till att man passar i alla färger också ;).

Tanken var att jag skulle ha dressen på mig på bröllopet den 19/6 i Stallarholmen / Ytterselö Kyrka. Men jag hade på mig en annan tunika och capribyxor. Dom bilderna kommer på nästa inlägg. Den som spar hon har.Riktig trevlig modell

Nu var det längesedan

Publicerad 2010-06-26 14:14:42 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan, så nu är det på tiden att man skriver en rad igen. I går var det midsommar och vi var ute på Ösäter och käkade gott och firade syster min som fyllde dagen innan (24/6 ). Efter flera timmar av paltkoma, som fortsatte när vi kom hem. Så sydde jag mig en väska, som fick ett blixtlås. Den vart så himla bra, är super nöjd med den. Ska nog sy flera i samma modell. Några ska bli lite mindre i modellen, men blixtlås ska det nog bli  på alla.Nu måste jag gå igenom mina gömmen och se vad för tyger jag hittar som jag kan sy väskor av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela