Anna vid Kvarnen

Blommor

Publicerad 2015-08-07 07:12:29 i Allmänt,

Är det någon blomma som jag verkligen tycker om, så är det solrosen. Det är en alldeles underbara blomma, en blomma man blir glad över. 
 
Nu har ju jag 14 solros på min kolinilott och tre av dom blommar för fullt och har till och med 5-6 knoppar på en av dom. Vet inte att jag har sett det förut på en solros. Tar kort på dom i morgon och visar 
 
 Men blir man inte glad bara man ser en solros. Den här är den högsta och största solrosen på lotten, den här och dom andra 2 på sidan av är uppdrivna hemma i mitt kök. Planterade ut dom som små spagetti tarmar och har blivit så stora. 
 
 
Här ser ni lite suddigt några av knopparna på solrosen
 
 
Lycka!!
 
Tycker naturligtvis om andra blommor också, men solrosen är favoriten över alla andra
 
Har satt frön på andra blommor i krukor och rabatt. Och jag tror att en av dom hette småpysslig prästkrage, blåklint vet jag och så var det den 3 som jag inte kommer ihåg namnet på. Men den kan ha slagit ut tills i morgon och då kommer jag kanske på namnet. 
 
 
Blir säkert mer kort på blommor imorgon 

Solros och humla

Publicerad 2015-08-02 18:57:57 i Allmänt,

I fredags så var jag uppe på min kolonilott och rensade lite ogräs. Och fotograferade en av mina solrosor jag har på lotten. Och till min lycka så var det en humla med också. 
 
 
 
 
Fick även kort på en randig liten stekel på en mini prästkrage ( mitt namn ) 
 
 
 
Se blev det en humla på en Ålandsrot, som bor hos Åke ( är inte säker på namnet )
 
 
Och ett ensamt hallon
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela