Anna vid Kvarnen

Frukost på kolonilotten

Publicerad 2011-04-25 14:11:22 i Allmänt,

Nu har vi ätit vår första frukost på kolonilotten idag :) Fåglarna kvittrade, solen värmde och tågen susade förbi.Planer på vad man ska plantera år i gång ocksåPlattor har vi fått av Åsa Sandin och hennes make, så nu kan man snart börja med plattläggning. Det enda som fattas är markduk och sand, men det går nog fort att skaffa. Betalningen blir en flaska rödvin :) för plattorna.  Så nu ska man bara komma på ett gott rött vin också, en utmaning för mig


Färdig

Publicerad 2011-04-23 09:04:54 i Allmänt,

Nu är jag färdig med min 6 block som ska till Amerika. Dom är så himla bra, är super nöjda med alla blocken. Ska bli spännande att få se vad man får själv får hemskickat.
Har anmält mig till ett byte till :) och nu vet jag vad jag ska göra redan från början

3x6 Sampler Quilt Mini Bee byte

Publicerad 2011-04-18 14:47:58 i Allmänt,

Har äntligen börjat på mina block som jag ska skicka till 6 personer i USA. Undrar varför jag alltid får skicka mina saker till USA. Världen är faktiskt större än så, men jaja så är det nu.

Har gjort färdigt 2 av 6 block, är riktigt riktigt nöjd med dom.

Nu har jag beställt tyg så dom andra blocken kan bli färdiga också :)

Roligt att handla tyg :)

Lite gott och blandat

Publicerad 2011-04-14 06:34:29 i Allmänt,

Har sytt 3 Mug Rug till Jessicas familj, dom vart toppen bra :) Super nöjdDennisHannaPappa Eddie


Och så har jag sytt mig en börsSka försöka mig på att sy en större modell också i jeans är tanken.

Nu har det börjats

Publicerad 2011-04-09 18:26:28 i Allmänt,

Ja, så har det äntligen börjats med koloniarbetet. Har i dag varit och hämtat koskit hos Krister i Sörby. Vi hade fått lånat kärra av Tellus Butiken och det vi fick på räckte bara till vårat länd. Så hur det blir med dom andra det vet jag inte för tillfälligt. Men dom får väl hitta på något på egen hand. Hade vi tagit allt som han hade tagit fram till oss så hade bilen gått på knäna.

 

Här har vi redan lastat av hälften av skiten.

Men när vi sen skulle lämna tillbaka kärran till Tellus, så råkade jag låta bli att ta bort foten/hälen när jag skulle öppna grinden. Så det resulterade i det här:Och så här STORA traktorer har dom utanför sin butik

Och i morgon så är det städdag på Kolonilotten och inte i dag som jag trodde först :)

Så i morgon blir det korvgrillning och en massa snack med dom andra kolonisterna ska jag tro. Annars så håller jag mig på min lott.

Men innan det ska jag i väg och kolla lite på bowling


Äntligen är det vår :)

Kolonilott 2011

Publicerad 2011-04-03 16:34:56 i Allmänt,

Snart är det dags att börja uppe på kolonilotten igen. Vintern är slut och våren kommer med stormsteg, det är i alla fall vad jag hoppas på.

Den 9 april ska det vara städning uppe på kolonin, tror det var det datumet. Kanske dags att kolla upp det så man inte är där själv nästa lördag :)


Men jag ska försöka vara på min lott poch greja lite också, resten av familjen ska också med och greja.

Ska ta tag i och mäta och rita hur vi ska ha det där uppe. Vi ska ju lägga plattor och fixa med plattjärn ( tror det heter så ). Ta bort det svarta plasten som ligger runt jordgubbsplanterna. Förhoppningsvis så kan man rensa bort en hel del saker som bara ligger och skräpar på platsen.

Måste kolla med Rune om släpkärran ska vara med på lördag, hoppas hoppas

Kunde jag skulle jag lägga upp en bild eller flera på min kolonilott. Men just nu fungerar det inte, men snart så ska det nog funka :)

Så just nu får ni klara er utan bilder

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela