Anna vid Kvarnen

Väska :)

Publicerad 2010-10-21 15:38:27 i Allmänt,

Väskor kan man väl aldrig få för många av, eller hur. Hade färdiga rutor som låg här hemma, så jag tog och sydde ihop dom. Jag kan lova att det finns ingen annan som har en likadan väska som jag.

 


Jag fodrade den med ett äppletyg och jag fixade med en ficka inuti också.
Nu ska jag bara fixa med axelremmen så är väskan färdig.

Okej, nu är jag i gång

Publicerad 2010-10-20 17:22:12 i Allmänt,

Idag började jag med min träning igen. Innan jag startade egen firma så gick jag promenader varje dag på 1 timme och försökte köra med Wii Fit Plus, men det har varit dåligt med det sen april. Men nu har jag slagit vad med en kille om vem som går ner mest på 6 månader. Så idag har jag cyklat 13 km på 30 minuter, försökt mig på styrketräning och efter skolan så gick jag till badhuset med K. OCh där lyckades jag få ihop 6 längder, 150 meter. Inte långt men jag  är stolt över dom :)

Hade sällskap av Jessica och Pia och jag tror det kommer att bli flera gånger med dom tjejerna.

Förkläderna del 2

Publicerad 2010-10-16 16:24:18 i Allmänt,

Nu har dom blivit färdiga förkläderna. Inga svårigheter att göra, men inspirationen ska ju gärna komma också. Men nu är det gjort, hoppas dom blir nöjda.Överkroppen är lite vriden medans nederkroppen är som den ska vara, men var gör det. Det var ju förklädet ni skulle kolla på

Helgens fynd

Publicerad 2010-10-16 12:30:44 i Allmänt,

I dag har jag fyndat gamla och nya stickbeskrivningar på Tolv Korgar och ett par stickor. Ja, just det även en trådrulle :)Och allt kostade mig 30 kr, kan man bli något annat än nöjd.
Visst är det härliga mönster. Jag blir glad bara jag ser dom :)

Måste producera till den 27 november, men frågan är om jag hinner med det. Det får bli som det blir

Tävling som jag är med i

Publicerad 2010-10-16 07:53:38 i Allmänt,


Jag är med i en tävling hos Maria,
här kan man vinna ett set mössa, vantar och halsduk
i valfri färg från Missäy. Självklart vill man vara med eller hur?! :)
Vinnaren dras söndagen den 17/10


Såg inte vad bloggadressen , så det får bli så här

Höst

Publicerad 2010-10-14 15:39:11 i Allmänt,

Är det något jag gillar så är det hösten. Tycker om när det blåser och löven virvlar runt. Tror inte jag får så många med mig om att hösten är den bästa årstiden.Det blir ju så fina färger på löven nu den här årstiden. Det här en bild jag har tagit på vägen hem till oss.Ser ut som en krona, synd att man inte kan spara dom som de ser ut just nu. Fast det kanske man kan, men jag har inte kommit på än hur man gör. Så då är det väl inte meningen att jag ska göra det just nu ;)Till varje vinter så fastnar den i isen

Ja, så har man börjat igen....

Publicerad 2010-10-13 11:01:56 i Allmänt,

...med sina promenader på morgonen. Och det känns underbart att vara i gång igen. Har även fått med mig Jessica på promenaderna. Vi har även pratat om att gå till Thomas Badets träningsavdelning. Där finns det motionscyklar, löparband och styrketräning. Det är ju roligare och vara 2 när man ska träna.

Men annars är det bara att plogga in musik i öronen och ge sig ut på en promenad på 1 timme. Måste försöka och få tag på en bra stegmätare, som man kan ha liggande i fickan eller hängndes runt halsen. Inte för att det spelar så stor roll hur långt jag går, huvudsaken är ju att man rör på sig. Men det är ju lite roligt och få veta hur långt det blir och om man kan sänka gå tiden.

 

Så där kommer jag att se ut efter fredagens träning. Men det kan bara bli bättre, som tur är :)

Kreativa Marknaden i Stallarholmen 27 november

Publicerad 2010-10-12 15:58:02 i Allmänt,

Hur mycket ska man ha med sig då kan man undra över. Planen är att jag ska göra en massa saker tills dess, men frågan är om jag kommer att hinna med allt.

Jag har ett gäng med vantar som ska med. Men jag tänkte ha en del sockor med mig också, men jag vet inte om jag hinner bli färdiga med några. Tubkragar ska jag sticka också var tanken. Många planer har man, får se hur mycket som kommer att bli klart tills dess. Just det, man skulle kanske göra några benvärmare också. 
Ett par av många som jag har stickat.


Dags att gräva....

Publicerad 2010-10-12 15:47:35 i Allmänt,

.... i mitt land. Förhoppningsvis så blir jag inte förkyld under veckan. Känner av halsen lite grann. Men det är dags nu, så det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa. Förhoppningsvis så kommer det att gå lätt och jag kommer att ha Benny till hjälp....hoppas jag i alla fall. Om han nu inte ska jobba helg. Och så har jag ju K till hjälp också om han vill följa med upp.Det ser ju inte så stort ut, men det är MYCKET som ska grävas. Och inte bara så där fis gräva utan ordentliga spadtag ska det vara. Spad djupt som kolonigudarna säger. Men jag kommer att köra på så länge jag orkar med grävningen, sen får man hoppas att någon tycker synd om mig och vill hjälpa mig med grävningen.

Och sen till våren ska det ut med kogödsel som jag kommer att få av min kompis Krister. 


Sen ska jag flytta på en svartvinbärsbuske också, som den förra ägaren hade planterat mitt i mellan 2 rader av jordgubbar. Förvirrad måset hon ha varit. Och så kommer det bär nästa år, får man hoppas på i alla fall. Men saft på bladen kommer det att bli i alla fall.

Sjal - min förbannelse

Publicerad 2010-10-04 17:01:15 i Allmänt,

Ja, så har jag blivit färdig med ännu en sjal. Även den här vart vit. OCh efter varje sjal säger jag, ALDRIG mera en sjal. Och några timmar eller dagar så är jag på det igen. Att man aldrig lär sig, man är ju hopplös. Men nu ska det inte bli en sjal på flera veckor ...faktiskt. Men nu ska man ju vara med på julmarknaden så man måste ju ha med sig lite olika saker.

Har stickat vantar i olika färger men i samma modell. Kragvantarna dom är ju så fina och enkla att sticka. Har även börjat på en kofta som ska stickas i ett stycke. Blir den bra så blir det nog flera som man kan ta med sig. Det är en barnkofta ;)

Har ju köpt garn till en tubkrage, så den måste man ju börja med någon gång också. Raggsockor ska det ju också stickas. Det är mycket nu....men roligt.Ja, så här blev den här sjalen. Enkelt och bra mönster

Förkläde i camofärger

Publicerad 2010-10-02 16:48:11 i Allmänt,

Nu när man inte har tillgång till facebook så hinner man med en massa andra saker. Som att sy förkläde i camofärger. Hon som har beställt dom är med i Bilkåristen ( tror jag ) eller var det i Lottorna. Jaja, sak samma det är något med det militära i alla fall. Hon har beställt 2 förkläden och 3 sjömanssäckar som jag ska sy till henne. Det finns alltid något gott med det onda. I det här fallet, mer sömnad och mindre facebookande. Har idag klippt ut förkläderna, som vart 3 styckna. Jag syr allihopa, det kommer nog att gå åt ska jag tro. Ska börja med att nåla och fixa till magfickan. Kolla så den hamnar på rätt plats och höjd. Går det som jag vill så ska jag kunna börja sy på dom i morgon och förhoppningsvis kunna lägga ut en bild på dom också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela