Anna vid Kvarnen

På turné med Hasse del 2

Publicerad 2010-01-20 09:20:39 i Allmänt,

Igår var jag på turné med Hasse igen till Kungens Kurva. För nu hade dom fått in tyget Cecilia som dom ska ha i konferansrummet och köket. Mmmmm det blir jättebra.Man har aldrig tråkigt när man har Hasse med sig

Spetsning

Publicerad 2010-01-20 09:05:08 i Allmänt,Ja nu har man varit nära att få en istapp i armen när man försöker ta sig in genom ytterdörren. Ovanför våran dörr hänger det ISTAPPAR och på trappan är det ISBANA. Så det är med risk för sitt egna liv, man försöker ta sig in och ut här hemma.

Har ringt sedan i måndags angående istapparna. Fastighetsskötaren ( en av dom ) var här i måndags och slog bort tapparna, men det var lika mycket på tisdagen igen. Så då var det bara att ringa igen, men då kom dom inte. Dom jagar istappar i Enköping också, är svaret man får då. Så ni kan ju tänk er vad jag gjorde i dag. Jag ringde igen, med en lätt irritation på rösten. Får väl hoppas dom kommer idag, annars får man väl ringa i morgon igen.


Har även varit på IKEA igen med Hasse, så nu ska jag snart lägga ut tyget Cecilia som dom ska ha i konferans och kök.

Herr Ober, ice bitte

På turné med Hasse

Publicerad 2010-01-13 17:44:38 i Allmänt,

Har idag varit iväg med Hasse till IKEA i Kungens kurva. Vi har handlat porslin, bestick och glas. För dom har fått det renoverat, som jag skrev om tidigare inlägg. Men vi har även handlat gardintyg, idag vart det bara till lunchrummet. Till dom andra rummen var det slut, kommer in nästa vecka. Jag får åka en gång till IKEA :)Gardintyget till lunchrummet, fränt eller hur.

Ska lägga upp tyget till dom andra rummen, när jag har köpte det. Jag och jag, när Hasse har köpte.
Snart vår hoppas jag

Publicerad 2010-01-06 18:18:23 i Allmänt,Lantmännens Spannmåls Silo i Strängnäs 78 meter nedanför.

Den 1/4-10 börjar jag att jobba på silon igen. Men den här gången i egen regi, för jag ska ta hand om städningen hos mina killar. Dom andra som hade städningen har en uppsägning på 3 månader, så det är därför jag börjar i april. Kan vara skönt, med tanke på att det kanske är varmare då.

Men eftersom dom har fått renoverat så behöver dom nya gardiner, så det uppdraget har jag fått också. Så man har lite att göra innan städningen börjar. Ska ut och prata med min chef som jag har på hösten, angående färg och form på gardinerna. Bilder på det kommer senare, för vet inte när det blir dags att sy, men snart får jag hoppas :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela