Anna vid Kvarnen

Pippi raggsockor och halvantar

Publicerad 2010-12-25 18:10:23 i Allmänt,

Har gjort ett par raggisar på beställning och dom vart benämnda som Pippi raggsockor :)Ägaren till raggisarna vart väldans nöjd med dom och var glad att det finns folk som kan sticka :)

Har även gjort 2 par halvvantar på beställningJaha, det var allt för idag. Nu är det bara att fatta kärlek för stickorna igen och köra på :)

En dag ska jag begripa hur man gör

Publicerad 2010-12-25 18:03:55 i Allmänt,

Har bestämt mig för att jag ska lära mig hur man gör när man ska byta bakgrund på sin blogg, med den bilden som själv kanske har, och hur man gör en header. Jo då jag kan termerna men jag ska gärna lära mig dom också. Men det får duga så länge.

Julklappen :)

Publicerad 2010-12-25 17:44:35 i Allmänt,

I år fick jag en grepp i julklapp. Men först var jag orolig att jag skulle få en snowboard bräda av min son i julklapp, för den hade nästan den formen. Men nu så var det en grepp och den är blå :) Fick även ett par trädgårdshandskar i grönt med blommor på.

Och som pricken över i så fick jag ett par skridskor också. Men dom måste vi åka och byta storlek på, för jag får inte plats med några raggisar i. Komma ihåg och ta med Bempas så dom kan vässa dom också :)Längtar till våren, för då får jag köra med jordfräs :) har aldrig gjort det förut. Hur jobbigt som helst är jag övertygad om, men det ska bli roligt att pröva på.

Skulle behöva få tag på sten/betongplattor till min koloni. För det ska fixas med en fika hörna också.

Julgran

Publicerad 2010-12-19 18:24:18 i Allmänt,

Så har man införskaffat julgran även i år. Den kom in tidifare än vad jag hade planerat. För det var meningen med att den skulle komma in först på tisdag ( 21/12 ), men nu har det ju snöat i flera dagar, så jag vart väl lite inspirerad av det. Och vem vet om man hittar en snygg gran på tisdag. Nu är ju jag tvungen att köpa min gran för maken vill inte stjäla en i skogen, fegis ;).

Granen är inne och den är klädd och alla ljusen lyser så fint :)Så nu gäller det bara att komma ihåg och vattna den var dag :)

Pepparkaksdeg

Publicerad 2010-12-10 15:57:25 i Allmänt,

Så har man ännu en gång gjort pepparkaksdeg och det var ca 4 kilo. Inte för att man behöver så mycket, men nu gick jag efter ett recept och det stod inte hur mycket det kunde bli. Men nu har vi deg resten av året och även till det nya året som kommer snart. Så i morgon ska det bli bakning av hela dagen efter att jag har varit på stan och spanat på Tolv Korgar och fixat med tvätten. Har tvättstugan från kl. 7,  det var den enda som fanns kvar den här veckan.Och i morgon ska det inköpas nonstop och fixas med kristyr. För det ska visst byggas pepparkakshus, bilder kommer var så säkra.

Äntligen är det färdigt

Publicerad 2010-12-07 06:44:12 i Allmänt,

Nu har jag äntligen blivit färdigt med mitt lapptäcke som jag har hållit på med i flera år känns det som. Fast det är kanske inte mer än 2 år, men det känns som 10. Så nu kan man börja på något nytt :).

Bempa behöver ha ett nytt täcke, så det är ju bara att börja och spåna på hur det ska se ut.
Mug Rug

Publicerad 2010-12-05 08:31:23 i Allmänt,

I går fick jag min fina Mug Rug av min syster och i dag till frukosten invigde jag den. Den är så fin i sina röda färger, matchar mitt kök perfekt :)Jag har världens bästa syster, så är det bara :)

Nu räcker det med kyla

Publicerad 2010-12-01 06:19:36 i Allmänt,

Nu blir det bara kallare och kallare och jag vet inte om jag gillar det. Jag är ju förvisso en som gillar när det är kallt, men nu  är det för kallt. Har ju införskaffat både dunjacka och termobyxor, så man trodde ju att det inte skulle bli en kall vinter i år. Men nu säger dom att det ska bli en kopia av den vintern vi hade i början av året.

Vill vi verkligen ha samma kyla och mängd av snö? Och jag kan nog ärligt säga att svaret är NEJDet som sticker upp lite ovanför snön är våran syrenbuske på gården och den är högre än mig.
Men ungarna gillar det på högnivå. Men lagom är bäst, så är det bara.

Nu ska jag bara hitta ett par rejäla vinterskor så har jag hela kitet :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela