Anna vid Kvarnen

Premiär för i år

Publicerad 2010-04-14 18:14:03 i Allmänt,

Ja, nu har det varit premiär ner till stan med mina foppatofflor. Det var lite kallt om tårna, men det kostar att ligga på topp. Men det är bara att bita ihop. Hade även mina highwater byxor (tror modellen heter så) på mig. Och en yllekofta :), för det var lite kallt i luften.Varför ha en blommig falukorv när man kan ha blommiga fötter

Fruktsallad

Publicerad 2010-04-14 18:03:39 i Allmänt,

Idag hade Kristoffer bestämt vad vi skulle ha för mat till kvällen. Och han valde fruktsallad med glass. Och jag skulle inte ha någon glass, men jag tog 3 portioner med fruktsallad och glass. Men det vart mindre och mindre glass, säger jag till mitt försvar.

Gott som attans var det och det vart lite kvar så det tar jag med mig i morgon till jobbet. Men glassen får vara kvar hemma.

Bälte

Publicerad 2010-04-09 20:05:57 i Allmänt,

Idag vart jag tvungen att införskaffa ett bälte eftersom mina jobbarbyxor är "lite" för stora. När man börjar se ut som en tonåring med byxliningen nere i knävecken då är det dags även för mig att ha bälte.

Och jag är ingen bältes fantast på något vis. Men man kan kanske komma på någon lösning på det problemet så man slipper bälte.

Fast hade man ett så här snyggt bälte, så skulle till och med jag kunna ha det.Visst var det läckert

Necessär

Publicerad 2010-04-05 10:52:42 i Allmänt,

Ja nu har jag gjort en necessär helt på egen hand. Och det kan kanske förklara varför blixtlåset hamnade på fel ledd. Fel och fel, det blev bara lite annorlunda. Det går ju att öppna men min tanke var att den skulle sitta åt det andra hållet. Men man får väl göra en till.Är super nöjd med min necessär

Färgglada band till mobil och till andra bra ha saker

Publicerad 2010-04-04 20:38:27 i Allmänt,

Har även i dag gjort egna band som man kan ha till mobilen, liten ficklampa och schweisisk (stavning ?) armékniv. Sådana saker som är bra att ha med sig. För plockar man bort dom så behöver man dom inom en snar framtid. Det slår ju aldrig fel, eller hur. Har inga bilder just nu, men jag får väl fixa det tills i morgon.

Det vart faktiskt 3 styckna idag. En randig vit/rosa, röd med vita prickar och en med massa färgglada blommor (ikeatyg).


En ny cykel på gården

Publicerad 2010-04-04 20:29:23 i Allmänt,

Kristoffer har nu fått en ny cykel som vart en stor hit. Han prov cyklade hemma på gården och hans morbror S mätte hur långa bromsspåren blev. Kristoffer sken i kapp med solen den dagen.Nu ska jag bara kolla med Carlberg hur mycket det kostar att montera dit lampa fram och bak och en pakethållare. Men det kanske jag kan fixa själv, det kan inte vara så svårt tycker jag. Pakethållare menar jag.

Påsk firande på Ösäter

Publicerad 2010-04-03 16:39:22 i Allmänt,

Jaha, då var man färdig med påsken för i år. Jag anser att påsken är slut efter att man har firat den ute hos min syster och svåger med barn. Trevligt som vanligt och äggletning med ungarna.

Det vart även en västerbottensotpaj som jag hade gjort till idag, så j...la god blev den.Ingen rolig bild, men den var god :)

Och förresten så har jag väldens bästa familj :)

Ägg älskarnas högtidsstund

Publicerad 2010-04-01 19:03:32 i Allmänt,

Äggstra!Äggstra!! Hörde på radion att polisen hittat en påskkärring med avbruten kvast, kaffebruna tänder och extrema hängpattar irrandes på motorvägen. Sänd ett sms så jag vet att du är okej.
Hälsningar en bekymrad vän.

Den lilla smset fick jag av min kompis Chrisse. Jag tycker det sammanfattar påsken väldigt bra.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela