Anna vid Kvarnen

Det går framåt

Publicerad 2009-11-18 12:19:49 i Allmänt,

Ja ha, ville bara uppdatera min vikt nedgång. Fast att jag har "fuskat" med mina promenader, så går jag ner i vikt. Kör mina pass på Wii Fit, till och från. Har ytterliggare tappat 1,4 kg. Det går inte fort, men det ska det inte heller göra tycker jag.


I dag har jag sett solen 2 gånger.

Jag kunde visst

Publicerad 2009-11-05 10:58:26 i Allmänt,

Har haft idé torka om vad jag ska skriva i min blogg. Vikten rasar fortfarande men kanske inte lika snabbt, men det får man räkna med. Huvuvdsaken att man blir lättare. Har räknat ut att sedan Oktober (08) till nu har jag gått ner 10 kg.

Nu ska jag skriva och visa vad det är något jag kunde.

Ordet paperpiecing gav mig förut rena rama skrämhicka, men jag har kommit över det nu. Har nu sytt 3 styckna små bitar som kanske blir till en del av en bonad. Jag vet inte ännu, men har man delarna så är det lättare när man vet vad man ska göra.Bilderna från vänster till höger:
1. Väderkvarn
2. Björk
3. Boningshus/Uthus

Har använt mig av vliselin till bakstycket. Har ritat upp mönstret på det. Det blir stadigt och bra. Inget jag tar bort sedan, utan det får sitta kvar. Man kan naturligtvis använda något annat tunnare till baksida, smaksak helt enkelt.

Det som är snett i början, blir rakt mot slutet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela