Anna vid Kvarnen

Strandhugg

Publicerad 2009-06-30 10:12:46 i Allmänt,

Är det något grabben tycker om så är det vatten. Så nu ska det bara till att han lär sig att simma. Han kan rörelserna, men litar inte på att han kan simma. Men det är väl som när han lärde sig att cykla. Helt plötsligt så gör han det bara.Lapptäcke i tokrutor

Publicerad 2009-06-25 10:16:58 i Allmänt,

Ja, nu har jag blivit färdigt med ett mindre variant av B:s täcke. Så nu vet man ungefär hur det kommer att se ut när jag orkar med att göra färdigt kanterna på det täcke.Det vart inte så tokigt. :)

Midsommar

Publicerad 2009-06-19 18:47:12 i Allmänt,

Har idag firat midsommar med syster, svåger och systerdotter här hemma hos oss. Vi bjöd på mat och efterrätt. Vi åt så vi fick nästan paltkoma. Det har varit ömsom sol ömsom regn. Just nu är det solsken ute. Vindarna är lite kyliga, men en perfekt dag. Får hoppas att morgondagen bjuder på sol då med, enligt norska smhi( www.yr.no) ska det göra det. Dom verkar vara med detaljerade med vädret. Fick tipset från grannen. 

Tack för idag syster. 

 

Blommiga fötter

Publicerad 2009-06-14 12:32:51 i Allmänt,

Måste bara vissa mina fina foppa tofflor. Visst är dom fina. En klar favorit.Jag tror jag har skapat ett behov hos min syster.

Förvirrad ... igen

Publicerad 2009-06-12 17:59:44 i Allmänt,

Jag lyckades ta bort bilden på Matildas täcke, så jag får lov att lägga till den igen. Övning ger färdighet, heter det ju.

Sommarfest eller Regnfest

Publicerad 2009-06-10 14:30:45 i Allmänt,

Ska iväg med grabbens klass på sommarfest inför sommarlovet. Känns just nu som det är helt fel dag för det. Men man har snälla grannar som lånar ut regnkläder åt en stackare som mig. Man får väl ta med kameran och föreviga det hela. Man har blivit klassens lilla hovfotograf, fröken brukar glömma sin kamera. Bilder kommer senare.

Cyklar - Älska eller Hata

Publicerad 2009-06-10 08:57:07 i Allmänt,

Ibland kan man undra hur det är möjligt att få 2 punkteringar inom loppet av 3 dagar på samma hjul. Lämnade in den i måndags för lagning, men nu får maken göra en insats.  Förhoppningsvis så räcker det med en lappning av slangen bara, annars får man köpa ett nytt däck också.

Vågen som inte kunde prata

Publicerad 2009-06-08 14:17:59 i Allmänt,

Anledningen till att jag skaffade mig en blogg var tack vare Karin och Cilla. Det verkade ju lite roligt att kunna lägga ut på nätet, så andra får se vad man kan. Men anledningen till varför jag skaffade mig en blogg är för att jag ska kunna motivera mig själv med att gå ner i vikt.

Motiveringen är det inget fel på, men nu kommer man kunna se hur mycket resultat dom raska promenaderna har gett. Tanken är att jag ska väga, mäta mig varje måndag.

Nu måste man bara få tag på en bra våg som har allt det jag vill ha. Men den ska inte kunna prata, fy vad otäckt.

Tills nästa gång, har det så bra.

Trött men nöjd

Publicerad 2009-06-07 19:11:29 i Allmänt,Har sytt hela helgen för att bli färdig med Bennys täcke, men jag hann inte hela. Får göra resten hemma i veckan. Lapparna som blev över, tänker jag göra ett litet barntäcke av. Jag lägger upp bild på det senare, men nu kommer Matildas täcke. Trodde den skulle komma under texten? Sonens näsa ville vara med på bild ser jag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela