Anna vid Kvarnen

Spa dagen på.... Ösäter

Publicerad 2009-07-25 08:50:11 i Allmänt,

Här kommer bilder från min spa dag. Vilken underbar familj man har. Kan man göra något annat än att älska dom allihopa.

Tack allihopa för en trevlig kväll med er alla.Nu fattas det två av personalen, ska försöka hitta bilder på dom.Mannen till vänster på bilden i bakgrunden är en av personalen jag hittade, nu kommer hans fru på bild.Det är hon i svart. Hi hi

Här är en bild på vårt boende under natten.

Spa helg

Publicerad 2009-07-17 12:32:41 i Allmänt,

Idag ska jag och min stora härliga familj iväg på spa. Det är en present från min familj när jag fyllde år. Bilder kommer senare, lovar. Ska gå och ladda batteriet nu, så det kan bli några bilder.

Byte av golv

Publicerad 2009-07-14 10:44:21 i Allmänt,

I helgen har vi lagt nytt golv i köket, och då var man tvungen och göra vissa justeringar. Här är två av dom." Skulle bara kolla lite " eller vad var det dom sa på en reklam på tv:n.

Men det är jättefint i vårat kök nu. Den sista bilden blir den sista passbiten till golvet.

Virkad ring

Publicerad 2009-07-14 10:35:14 i Allmänt,

Efter att ha hittat ett virkmönster på fröken Elsas virkblogg, i form av en blomma. så tänkte jag att jag skulle virka mig en blomring. Ringen som blomman är fäst i, har jag krokat. Blir stadigt och bra. Nu har det blivit en hel del blommor nu, kanske det blir en blombukett.Vad ska man göra

Publicerad 2009-07-08 10:31:10 i Allmänt,

Motivationen och inspirationen är som bort blåst. Kommer inte på alls vad jag och grabben ska hitta på att göra om dagarna. Det är ju tur att han har lärt sig att cykla iallafall, så man kan ta små turer runt Strängnäs.
Man kanske ska försöka skapa en väska med applicationer på. Som om man skulle behöva en väska till.... men det är roligt att ha dom.

Jag återkommer med en bild på väskan om jag får någon inspiration.

Jo, det var en sak till.

Vad ska myggor vara bra för? Jag kommer då inte på något som skulle vara bra med dom.40 år

Publicerad 2009-07-02 09:03:27 i Allmänt,

I går blev jag 40 år utan några dramatiska händelser. Jorden gick inte under, solen lyste lika mycket som innan och myggen fanns fortfarande kvar. Och så finns det människor som får kriser av alla det slag. Vet inte hur dom orkar med det eller hur man får det. Men skulle man nu få en kris så har man en underbar familj som säger åt en att skärpa sig.
Igår fick jag den underbaraste ringen man kan få tror jag. Min syster hade gjort den åt mig, visst är den fin. Den klämmer inte någonstanns. Jag älskar den.


Om gud vill och vädret är med oss, så grillar vi på lördag. Annars gör vi det iallafall.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela