Anna vid Kvarnen

Hånad, töntvarning

Publicerad 2009-08-26 06:35:15 i Allmänt,

Nu är jag en av dom som man har hånat, förlöjligat. Jag kommer aldrig att skaffa mig en, det är töntigt. Men u är det gjort. Jag har blivit med .....cykelhjälm. Ni behöver inte säga det, jag vet redan. Sent ska syndaren vakna. Dom som säger att det är ju smart att ha en hjälm inte kommer att köpa en egen. Inte i första taget i allafall. Men nu är det gjort och med hjälmen kommer också en ny cykel. Får hämta den i september hos Carlberg. Den och hjälmen är röd och fin. Här kommer en bild på hjälmen, den är fortfarande blank och fin.


Säsongsarbetet har börjat

Publicerad 2009-08-10 17:43:54 i Allmänt,

Idag började mitt jobb på silon och 5 veckor framåt. Det kan bli förlängt, man får väl hoppas. Mamma hjälper till med att hämta grabben på skolan och maken slutar tidigt och jag lämnar han på skolan. Men så är det bara, kanske, i 3 veckor. Just nu har maken semester.

Med ett bra falltal får man ett bra bröd.

Waldermarsudde

Publicerad 2009-08-05 09:12:25 i Allmänt,

Igår var jag och K på Waldermarsudde med K & M. En klar favorit måste jag få säga, hit åker jag gärna igen. Då ska jag försöka hinna med Rosendals trädgård också.En perfekt fika plats, vid vattnet.

Viktnedgång

Publicerad 2009-08-03 16:53:37 i Allmänt,

Sedan den 1/8 har jag gått ner 0,6 kg. Livet är underbart. Jag har igen börjat med mina promenader och cyklat. Jag har även köpt Nintendo Wii Fit. Och på måndag 10/8 börjar jag mitt säsongsarbete borta på Silon. Då blir det cykling 1 mil om dagen ungefär, för att inte prata om allt spring i trapporna som det kommer att bli. Förhoppningsvis når jag mitt mål till månadens slut.

Det är underbart att svettas - ibland iallafall.

Omstart... igen

Publicerad 2009-08-02 11:15:36 i Allmänt,

Har nu börjat med mina morgon promenader. Inte så långa kanske, men man har börjat igen iallafall.  Imorgon börjar maken att jobba igen, men bara 1 vecka. Sen har han semester 2 veckor till. Så imorgon får K sadla cykeln och följa med på promenaden. Har även köpt Nintendo Wii Fit, prövade det igår, hur roligt som helst och trött blir man. Så vecka 33 börjar jobba extra på Strängnäs silo igen, det är bara över säsongen. Brukar vara 5-6 veckor, intensiva veckor men roligt.Försökte ta kort på familjen när vi var i Rättvik, men det blev bara B som kom med på bild ordentligt.

Fjärilshuset på Haga

Publicerad 2009-08-01 16:29:31 i Allmänt,

Igår var jag och min familj i Solna, närmare bestämt på Fjärilshuset på Haga. Fuktigt och varmt men hur fina fjörilar som helst. Jag rekommenderar det stället starkt, kan mycket väl tänka mig att dit igen. Om inte bara för att sitta i parken.Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela